Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2007 09:11 - Ролан Гарос - ФИНАЛЪТ на годината
Автор: locke Категория: Спорт   
Прочетен: 1017 Коментари: 1 Гласове:
0



       Малко остана! Всички фенове на тениса чакат с нетърпение днешния финал на Ролан Гарос при мъжете, за да видят какво ще се случи и какви рекорди ще паднат или бъдат изравнени.
       Ако Федерер спечели, той ще държи едновременно титлите от четирите големи турнира - Австралия Опън, Ролан Гарос, Уимбълдън и US Опън. Голям шлем според обновената дефиниция на Международната тенис федерация, макар че никой няма да го нарече така. Обзалагам се, че ще го нарекат "Федерер шлем", шлем, какъвто светът на мъжкия тенис не е виждал от началото на Оупън ерата. Шлем, какъвто няма дори великият Пийт Сампрас! И това не е всичко! Федерер счупи и друг рекорд, като се класира на 8 последователни финала на турнирите от Големия шлем. И ако спечели този финал, кой е готов да се обзаложи, че при играта му на Уимбълдън и US Опън той няма да постигне и обикновен Голям шлем. Макар че едва ли има нещо обикновено при Федерер!
        Сега към опонента, фаворита, Надал! Ако спечели с 3:0 срещу Федерер, ще се присъедини към Илие Настасе (1973) и Бьорн Борг (1978-1980), които са единствените, спечелили турнира без загуба на сет! Дори само да победи, това пак ще бъде изравнен рекорд на Бьорг за 3 последователни титли. А като знаем играта на Надал на червено, едва ли ще се откаже да гони и четвърта титла догодина!
        Очаква се финалът! Финалът, който ще сложи началото на много очаквания...




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. andreytcho - Заложил съм 300 кинта !!!!!
10.06.2007 13:44
САМО НАДАЛ !!!!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: locke
Категория: Политика
Прочетен: 1120248
Постинги: 278
Коментари: 3140
Гласове: 4323
Архив