Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2007 12:46 - Писма от село 3
Автор: locke Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3058 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 11.06.2007 12:55


Драги ми Драгане,

пусто опустело това ваше село отвъд големия гьол. Дойде ни на гости Големият Брат, дето е тартор във вашето село. Откак кацна с аероплана, тука в село хаос настана. Два дена не мога едни прани гащи да просна да изсъхнат, да се не уплашел. Какъв е тоя човек, че от прани гащи се плаши, бре? В централната махала заради него птичка не може да прехвръкне, камо ли да се изцвъка. Викат, че му казвали Пинокио, щото много лъжел. Хич не е верно – слушах му приказката, два часа говори и нищо не излъга, ама щото нищо не каза. Не знам как го търпите при вас да е тартор. Не го ща тоя за Голям Брат, по-рано друг си имахме и по-хубав си беше, и къде къде по-щедър. Тоя нищо не ни даде, да му се не види. Да знаеш, ако той ви е тартор, хич не ща да идвам при тебе. Ама полицайчето вика, че било много трудно да го махнете, не като у нас... Обаче щели да го сменят догодина и друг по-свестен да вземат, та се надам да познае. Ей, много му е ядосано полицайчето на тоя, ама го разбирам. Дедо и Баба и те се покриха и не щат да го видят. Само на Баба любовникът е щастлив, че бил казал Големият Брат да се направи ново село на един хвърлей западно от нашето, на запад, ама по югоизточен тертип. Ние верно не се имаме много със западните села, ама са ни рода и хич не ми хареса тая работа. Не бива, Драгане, така да се бърка човек из чуждите села. Да взема да се маха по-бързо оттука, да сложа праните гащи на простора да изсъхнат, че два дена мокри ги нося и ще взема да се разболея.

Жив и здрав бъди ми!

 

Твоя кака, Ганка




Гласувай:
0



1. viovioi - о и тук ще го напиша..
11.06.2007 13:37
Май никой не харесва господаря на света.Защото води политика на агресия придружена с фашиски фундамендализъм по севта.Методите са му аналогични на тези на Третия Райх.Защитава само великоимерските интереси на корпоративния икономически и военно промишлен сектор на своята велика империя САЩ.Поздрави за милия и ироничен пост.Като с перце го галиш.Господаря от тези неща не разбира..И усмивки от наше село!!!!
цитирай
2. breathe - Как да го харесваме? Няма какво да му ...
11.06.2007 16:04
Как да го харесваме? Няма какво да му харесваме. Ама иначе само дето не го посрещнахме с хляб и сол.
Браво Лок! Браво! Това с писмата от село започва да се превръща в много интересна поредица! :))
Поздрави!
цитирай
3. анонимен - pozdravlenie
15.06.2007 16:11
Mnogo mi dopada na4ina po koito opisvate dosta serioznite problemi- mnogo svejo ,mnogo to4no ,mnogo milo.Pozdravi i ot nache selo
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: locke
Категория: Политика
Прочетен: 1116690
Постинги: 278
Коментари: 3140
Гласове: 4323
Архив