Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2007 09:38 - Да заснемеш бушмен...
Автор: locke Категория: Забавление   
Прочетен: 2979 Коментари: 1 Гласове:
1



        Бушмените са коренно население на пустинята Калахари. Според повечето аналитици те са примитивен народ, но според мен някои техни индивиди заслужават особено внимание. Ето защо е изключително ценно да заснемеш жив модерен бушмен и такава възможност не бива да се изпуска! Поради очакваното мигриране на модерните бушмени през територията на нашата страна, ще ви дам някои насоки как да извършите правилно това заснемане:
  1. Модерните бушмени са лесни за откриване, защото винаги се движат по утъпкани и известни ловни пътеки, като обявяват маршрута си дни по-рано. Макар, че са лесни за откриване, достъпът до тях е изключително затруднен поради факта, че модерните бушмени вярват, че докосването до тях може да отнеме душата им и са постоянно обградени от наети войни, които да ги пазят от досег с непознати. Затова избягвайте опитите за близък досег с модерния бушмен!
  2. Въпреки, че не са известни случаи на расова нетърпимост при обикновените бушмени, при модерните бушмени се наблюдава силна нетърпимост към етносите от Магреба и Близкия Изток. Причините за това не са известни, но според непотвърдени слухове има поверие, че модерните бушмени могат да загинат само от ръката на тези етноси. Затова избягвайте движение в близост до модерните бушмени, ако с вас има някой от Магреба или Близкия изток!
  3. Модерните бушмени вярват, че тайното им заснемане отнема от тяхната вътрешна енергия. Освен това вярват, че колкото е по-добра снимката, толкова тя е по-опасна. Затова при опит да заснемете модерен бушмен, в никой случай не използвайте вариообектив, нито правете заснемането твърде явно!
       Ако въпреки горните трудности все пак успеете да заснемете модерен бушмен, продайте снимката, защото тя е ценна сега, но според анонимни източници модерните бушмени скоро ще изчезнат и ще престанат да представляват интерес за световното население и медиите.          Успех в рискованото начинание!


Тагове:   бушмен,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sluncevyzduhvoda - ha ha ha
20.06.2007 01:50
Izviniavai, no se setih za vizitata na Bush v Bulgaria i istoriata s otkradvaneto na casovnika mu :):):):):):):)
Za tezi, koito ne znaiat - caosvnika na Bush beshe otkradnat po vreme na rukostiskaneto mu s ne tolkova bushmenskite, a obiknovenni hora po vreme na vizitata v Serbia.
Cudia se kakvo bi stanalo ako tova se beshe slucilo v BG, a ne v blizka Serbia ....
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: locke
Категория: Политика
Прочетен: 1119276
Постинги: 278
Коментари: 3140
Гласове: 4323
Архив