Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2011 14:09 - Дебелата – нагла до безобразие!
Автор: locke Категория: Политика   
Прочетен: 1154 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 17.10.2011 14:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Има две червени кметици в страната, които уста на заем не искат. Ама едната бие другата и по кила, и по безочие. Говорим за Дебелата (както умилително я наричат господарите на винкело) – Росица Янакиева, настоящ и бъдещ кмет на Перник (или поне тя така си мисли).

Гледах тази сутрин дебат по една от националните телевизии с участието на тази свиня и бях, меко казано, възмутен от поведението ъ и, същевременно, изключително щастлив от него. Беше изкарала на площада цялата общинска администрация със задачата да скандират за нея, а младежкото БСП (младежко, младежко, колко да е младежко – средна възраст по-голяма от моята) им пригласяше с вувузели, пратени от централата в София. Целта – винаги същата, да заглушат противника, както навремето заглушаваха радио ‘Свободна Европа’ – с шум! По-старите помним, по-младите – да питат майки, бащи, баби и дядовци, – ще им е полезно да знаят нещо за комунистическата свобода на словото! Феновете на Дебелата скандираха нещо от сорта на ‘Рибица! Рибица!’. Що не искаха барем бон-филе, така и не разбрах!

А тя се държа толкова нагло с публиката, водещия и другите участници в дебата, че надмина великия вожд и учител Станишев и неговите дружки–теменужки от Позитано 20. Даже Главоча Румен Петков не може да ъ стъпи на малкия пръст! Като я питаха за откраднатите 220 000 лева подкупи от дома ъ, първо каза, че иска да има не 200 000, а 200 000 000 и че скоро МВР ще почне да вади трупове от двора на къщата, в която живее. И придружи идиотския си коментар с мазна свинска усмивка, на която ви оставям да се порадвате!

 image

 Перник е най-лошият град за живеене в страната! И едва ли управлението на града не е част от причината! Не крия, че основаната алтернатива на Янакиева – кандидатката на ГЕРБ, не ми допада особено, но има много други кандидати, които са достойни (общо 10 са мераклиите) да изпълняват длъжността кмет на Перник. Ако Слави Трифонов е простак и обижда Перник под път и над път, то Янакиева прави същото, седейки в общината! Този град не заслужава такъв кмет!

Перничани, вие, които се оплаквате от харчовете за предизборни материали и реклама, знаете ли, че Дебелата си плати 15 мин самореклама в ранния следобед на неделния ден в същата тази телевизия, която проведе ‘безплатния дебат’ в понеделник сутрин? Сумата е петцифрена, с уклон към шеста цифра, а дали има конфликт на интереси – преценете сами! Аз се сещам за един пернишки лаф: ‘Пред винкело всички са равни!’ Сетете се за него и вие, когато идете да гласувате! А ако не ви се гласува – ползвайте винкело като бояджийска четка и пребоядисайте трайно Дебелата от червена в синя!




Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: locke
Категория: Политика
Прочетен: 1119841
Постинги: 278
Коментари: 3140
Гласове: 4323
Архив