Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2011 21:17 - Дебатът за Пловдив: добрият, лошият и изрусените мухи
Автор: locke Категория: Политика   
Прочетен: 3461 Коментари: 6 Гласове:
3

Последна промяна: 14.10.2011 21:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Кои са добрият и лошият не се разбра. Като че ли всеки в дебата се натискаше да изкара опонента си тъпото копеле на принципа ‘На Вуте да му е зле!’ Виж, кои са изрусените мухи, се позна веднага. И кой разбира от пищови се видя – госпожа генералката Нонка Матова, бивша царистка, а сега ‘знакова’ кандидатка на политически клуб ‘Тракия’. Чете си от листчетата, та чак ми дожаля за нея. Спокойно можем да я извадим от разглеждането на този дебат. За съжаление добре ще е да извадим от картинката и кандидатът на оригиналното ВМРО - Гиньо Матев, който по лично мое мнение беше добър районен кмет и нелош кандидат за поста кмет на Пловдив. Синият кандидат, ще ме прощава, ама не му запомних името (архитект май някакъв), се стопи в сънната мъгла (както се пееше в една песен). Дани Каназирева, която иначе е сладурана, се отдаде на заяждане и дребнавост и така и не можа да наложи великолепната си позиция, че дебатът трябва да тече не с клишета, а с конкретика. Оценка на представянето ъ – изрусена муха, първа подгласничка. Първото място в конкурса, титлата ‘Мис руса муха Пловдив 2011’ и ваучер за 9 безплатни изрусявания във фризьорски салон ‘Изаура’ в Аджисан махала, отиват при местната лидерка на ДПС – баш гюзел слама ханъм Петя Раева. Както се вика – тъпа, тъпа, та чак вдлъбната. А след сценката отпреди 2 седмици, когато тя от името на Доган и Агент Краси Кракачанов от свое име спасиха Аджисан махала от етнически сблъсък (какъвто никой не възнамеряваше да прави), днес агитките на двете партии дружески си правеха мохабет до сцената, седнали един до други. Рахат локум и македонска наденица дали са се черпили, не знам, ама от театър ми писна! Барем да се бяха сетили, че уж са опоненти...

На Търновалийски (БСП) – оценка 5 – добре дебатира, хубава усмивка вади, ако имаше как и да побелее малко и да се източи с десетина сантиметра, щеше да е идеалният кандидат. Почти успя да се разграничи от управлението, на което е зам-кмет, както и да избегне двукратно въпроса колко европари е изпуснал за Пловдив и за колко минути.

Иван Тотев получава 4.50 - пак беше с торбички под очите и носът му изглеждаше по-дълъг от нормално. Един и същи гаф да допуснеш три пъти е прекалено. Пиар и гримьор няма ли тоз човек? Малко трудно говори в ситуация с хронометър, но като кмет това няма да му се налага често.

Търновалийски определено е с огромни шансове за балотаж. Ако обаче ОДС не беше подкрепило липсващия малък човек Славчо Атанасов. Покупателната способност на тази формация, зад която според злите езици стоят и пари на Октопода, ме притеснява. Моделът ни все още твърди, че Славчо и Търновалийски имат равни шансове да идат на балотаж, но от жителите на Пловдив зависи там да попаднат двамата най-подходящи кандидати – Търновалийски и Тотев. Пак според модела, Тотев в подобна ситуация ще е безапелационен победител.

Дебатът отново мина по гнусния модел с освирквания и дюдюкания, но явно за България това е нормално! Бареков се държа доста грубо спрямо част от кандидатите и тотално ги пренебрегна, но една от неговите репортерки грабна категорично палмата за най–нахална конска муха.

След дебата – нищо ново! Балотаж, в който участва Тотев и един от двамата – Славчо или Търновалийски! Да ви е честито, пловдивчани, но май пак не ви чака много светло бъдеще!




Гласувай:
3



1. bven - Бъдещето отдавна е ясно и на врачките -
14.10.2011 22:14
не е важно кой как гласува, а кой брои гласовете!!!
цитирай
2. diso - След "дебата" в Пазарджик
14.10.2011 23:38
по площада останали купища боклуци от телевизионерите - чашки, хартийки, кутии и какво ли още не... Дали и при вас не е било така?
цитирай
3. locke - И аз съм от Пз, бе, човек!
14.10.2011 23:49
diso написа:
След "дебата" в Пазарджикпо площада останали купища боклуци от телевизионерите - чашки, хартийки, кутии и какво ли още не... Дали и при вас не е било така?

Майните ги гледах по телевизора от интерес към събитията, а и нали ми трябват корекции и допълнителни показатели за модела :)
Ти не чете ли в предния ми пост коментара за 'дебата' в Пз?
цитирай
4. locke - Броенето ще е интересно...
14.10.2011 23:52
bven написа:
не е важно кой как гласува, а кой брои гласовете!!!

Най-вече няма да се броят мъртви души!
Но в Столипиново резултатите са си точни, - който и да брои, излизат резултати за който е платено!
цитирай
5. bven - Има защо да гласуват мургавите така -
16.10.2011 21:29
за нищо не плащат, всичко им е безплатно, когато и да си пристроят нещо в имота - не се регистрира, пак не плащат. Какво още да кажем? Преференции.
цитирай
6. locke - Ми да направят Столипиново отделна община...
17.10.2011 00:13
И Славчо да им е пожизнен кмет, като толкова го харесват! Ама без приходите от останалите работещи пловдивчани, които да им налива, бързо ще го разлюбят!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: locke
Категория: Политика
Прочетен: 1119309
Постинги: 278
Коментари: 3140
Гласове: 4323
Архив