Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2008 22:46 - АТАКА търси човек на Обама!
Автор: locke Категория: Политика   
Прочетен: 1241 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.11.2008 22:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

        Не е грешка, както се казва в оня виц... Атака – ‘партия, ориентирана към промяна’, търси някой с опит от кампанията на Обама да им спретне местни гнезда на съпротива, чрез които да приобщят средната класа и да катурнат гнилата тройна коалиция. Партията се води от ‘прогресивен медиен консорциум със значителни ресурси и печатни издания’. Дотук добре, обявата я бива, току виж и отговор получат. А да, това е обява, публикувана в американски сайт, и днес стана хит сред блогърите и прочее. Партията се бори все за благинки според обявата:

-         сваляне цените на стоките и услуги от първа необходимост;

-         снижаване на корупцията в политиката;

-         преследване избягването на данъци от богати граждани и компании (ама не е сигурно, щото са го написали така, че и обратното може да се разбере);

-         прилагане на закона с по-голяма сила;

-         икономически растеж;

-         нови работни места.

        Какво повече да иска един прогресивен американски мен (освен вафли), за да се метне на самолета и да долети в София. На някои и без друго им липсва тръпката от кампанията (не че тя е свършила, в Джорджия (не Грузия, другата Джорджия) тепърва ще има балотаж за сенатор, а в Минесота пак за сенатор броят като за последно), така че като прибавим и вафлите, пиши поне 100-на доброволци.

        Аз, като виден фен на Обама и съучастник в неговата кампания чрез блогуване и разработване на софтуер, бих се пробвал, ама пусто им знам на Атака и неписаните благинки дето се борят за тях. Обаче двама приятели, на които доста съм им говорил за България, се писаха доброволци. Естествено, не знаеха за коя партия иде реч. Мислеха, че е ГЕРБ, ама нъцки. Пък и то трябва привържениците да са лека доза фанатици, че да стане добра организация. Чакай, че пак се отплеснах. Та двама доброволци имам. И тук е най-готиното. Единия е Джесика, страхотна мадама от Пенсилвания, която се трепа шест месеца за кампанията на Обама, обаче нейния квартал за пръв път стана син (демек за демократите) от не знам си колко десетилетия насам. Другият е Дейвид, от Вашингтон. Там тръпка нямаше, щото Обама би с 90 и кусур процента, ама Дейвид всеки уикенд ходеше из съседните щати да агитира и прочее. Супер хора, направо мечта за Волен и сие.

        Та тъкмо щях да звънна на Волен и да му кажа, че на – имам хора за него, - и се присетих... Не стават. И двамата не стават... имат дефекти просто хората. Джесика е от ония гадните, дето цял свят въртят. Питайте кучето ъ Оливия! Еврейка е, искам да кажа. Не че нещо, ама всички знаем какво мисли фюрера за евреите... Само за циганите мисли по-зле. А то Дейвид е бетер циганин – толкоз тен има, че направо си е негър. Ама не с 50% отстъпка като Обама, а чист – 100% афро-американец. Та си викам как ли ще да стане Дейвид и Джесика да водят кампанията на Атака у нас! Но то у нас всичко се случва, даже костенурки разнасят вестници. Пък и колко му е да плюеш пред симпатизантите всичко що не е чиста раса и е гад, а после да се консултираш с тях.

        И тук идва хепиенда – аз нали и аз съм гад (50% маке, 50% българче и 100% див либерал), взех, че им казах, че иде реч за Волен! А те за Волен знаят всичко. Или поне онова всичко, което аз съм им казал. Пък аз много лъжа. Лъжа ги, че партията е пълна с агенти, педофили, побойници и прочее нелицеприятни твари. Лъжа ги, че лидера е малко луд, че доведения му син смърка като луд и само ни срами в европарламента. Лъжа ги, та се късам. Само ме е страх да не съм ги излъгал за всичко. Понеже накрая им казах, че Атака няма никога да дойде на власт....



Тагове:   атака,   човек,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: locke
Категория: Политика
Прочетен: 1116694
Постинги: 278
Коментари: 3140
Гласове: 4323
Архив