Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2007 13:34 - За Царя и Пъдаря 2
Автор: locke Категория: Политика   
Прочетен: 1684 Коментари: 5 Гласове:
0



Във всяка приказка има малко истина... Но в приказката, която ви разказах вчера за дясното царство, се оказа, че има много малко истина... Толкова малко, че даже процентите, събрани от дясното царство са повече.
Тъмносиният Херцог каза ,че той и всички аристократи от тъмносиньото херцогство си отиват. Е, почти... защото нямало кой да ги замести чак до есента, а и тогава не се знае. Тези, които обичат по-старите приказки, ще си спомнят, че преди Тъмносиния Херцог и даже преди Царя, всички бяха под властта на Вожда, който обичаше да казва, че си отива, за да го наследи Принцът, но така и не си тръгваше... А Тъмносиният Херцог даже принц си няма да го наследи. И едва ли ще си тръгне!
Князът от Града под тепетата си тръгна наистина, но самичък. Но в старото Светлосиньо княжество има много аристократи и то с корени, така вплетени в земята на княжеството, че само потоп ще ги отнесе.
Усмихнатият Граф от Големия град поиска да се обединят първо аристократите в дясното царство, пък после и земите им. И от титлите да се откажат. Няма такава приказка ;)
На всичко отгоре Великият Оракул вчера предрече, че дясното царство пак ще порасте, а Пъдаря скоро ще го забравят и ще изчезне. И повярваха десните владетели, и ще чакат и чакат. И забравиха, че Великият Оракул иде от земите на Червения Властелин... А Властелинът се страхува най-много от това дясното царство да бъде единно и да се съюзи с Пъдаря-Генерал.
И биде ден, и биде нощ - година седемнайсета. И остана разделено дясното царство за радост на враговете си!




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. locke - Дали Бойко е нужен?
23.05.2007 18:53
Бойко е фигура, която следващата власт няма да може да прескочи. Но е важно кой сте бъде с него - левите, център-дясното или Атака? Всяка платена цена десните да са коректив в неговото управление, си заслужава. А и ми се струва,че ако има едно ново чисто дясно, а не сбор на старите муцуни, 500 000 дясномислещи ще го подкрепят...
цитирай
2. zvezdopad - locke, звучи добре, но..
23.05.2007 23:41
някои десни стожери никога няма да направят това, което считат за `надупване` спрямо Бойко, че да се съешат с него и да опитат такава конфигурация - белким прокопсат.
Независимо, че са в състояние на оставна мимикрия, няма да позволят бъдещите, избутани в центъра на прожекторите нови лица, да действат в тази посока.
цитирай
3. locke - zvezd, не знаеш на какво са способни...
24.05.2007 00:01
Според конфиденциални източници сегашните десни барони ще целуват обувките на Бойко, само и само да не изчезнат като динозаврите... Но аз говоря за едно ново дясно, основано не на партиите, а на идеята, с нови лица, нямащи нищо общо с муцуните сегашни...
цитирай
4. zvezdopad - вярно, че
24.05.2007 00:06
не знам до къде са си забили граничните колчета, но ще наблюдавам с интерес всичките им лупинги, двойни аксели и алхимични словесни микстури ;)

А ти продължавай с чудесните анализи :)
цитирай
5. locke - Дано да има нещо за гледане...
24.05.2007 00:11
...че ми се струва по-вероятно е да се наложи директно да пишем епитафии :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: locke
Категория: Политика
Прочетен: 1119775
Постинги: 278
Коментари: 3140
Гласове: 4323
Архив