Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2011 12:01 - Уважаеми зрители, спите ли, спите ли?
Автор: locke Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1266 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Вие, мухи, дето четете, че цар Киро е арестуван и подписвате петиции с безумия, май проспахте историята с цар Вальо, бай Вагит и бензина?

Нали ни е Златево Валенцето, Златев, пардон – ЗЛАТЕН, ще ни е и бензина още барем година. Може би две! Или пет! Що пък не и десет!?! Искайте публични оценки, незабавни смени и прочие десни алабализми и празнодумия, пускайте верижни постове (явно и без леля Пис заразата си действа)! А като платите по 3 лева бензин напролет – не питайте откъде ви дойде! Щото сте кретени целокупно и поотделно и протестирате хем не както трябва, хем не срещу когото трябва! Като сте мъже, а не мишки – бегом пред сградата на Административния съд в София и искайте делото за Лукойл да тръгне и да се реши бързо, а не да се отлага и точи безкрай! Това е истински важно, а не бързото осъждане на един полуидиот – щото от репортажите, които гледах, убиецът т Пловдив баш на такъв мяза!

Проверих блог.бг и какво се оказа – само аз не съм проспал новината, че цар Вальо от Правец и бай Вагит го туриха големия на България! Без вазелин!

То верно не спах и постът ми е от никое време нощес – та на ви линк да го прочетете, белким се освестите и осъзнаете. Дано, дано, ама надали, като ви знам плиткоумието!

 

На всички, които все още мислят трезво и логично – помислете как да спретнем истински протест срещу безхаберието на съда, който 100% ще отложи днес делото Лукойл за поне 2 месеца! Ще дойда и реч ще държа, ако е нужно!

Публикувани материали по темата:

Какво пропуснахме в тарапаната?

Съдът: ‘Разрешаваме на Лукойл никога да не слага измервателни уреди!’

Бензинът – 2 лева плюс к’вото си крадне Вальо Златев?

Гафът с бирата пусна нафтата!





Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Що чегеш мисли, бе еееееееей!
28.09.2011 12:15
Не те е срам!
цитирай
2. locke - Щото мога...
28.09.2011 12:18
katana написа:
Що четеш мисли, бе еееееееей!Не те е срам!

Майтапа настрана, чакам Мишлето и СИЛА да усетят къде е в момента тяхното място и да са пред съда днес! И утре! Докато Лукойл получат или спиране, или деветцифрена глоба! Може и десетцифрена!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: locke
Категория: Политика
Прочетен: 1119680
Постинги: 278
Коментари: 3140
Гласове: 4323
Архив