Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2011 19:52 - ‘Ние не сме расисти!... Ние убихме ли някой от тях?’
Автор: locke Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2006 Коментари: 4 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Това казаха българите в Катуница! Кои сме ние, та да кажем друго? Кои сме ние, че да се правим на расисти от тяхно име? Катунчани не искат фабрики за сапун, газови камери и трудови лагери! Искат мир, спокойствие, сигурност и изгонване на един боклук и фамилията му! За тях проблемът не е етнически, те не се делят на цигани и българи, а на Киро Рашков и пострадали от него и фамилията му.

Ще ми се всички да мислим така! Да мразим не общо, а конкретно! Да отвръщаме на удара не общо, а конкретно! И да не правим глупости като в пловдивската Аджисан махала и Варна!

Дано тази вечер е мирна!

А колкото до журналистиката – БиТиВи нямат нужда от коментар, имат нужда от изселване в Турция! Да гледат от ТВ7 как журналистиката се опитва да помири враждуващите и да успокои ситуацията, а не да плещи глупости в ефир! Ако не знаете – ТВ7 в момента урежда разговори между ДПС и ВМРО в Пловдив – пряко излъчване!

А БиТиВи днес пускаше платени репортажи за Кунева... Дали от водеща медия догодина няма да изпадне от топ3?




Гласувай:
9



1. kikowsky - Хубаво говориш,
26.09.2011 11:52
само по един конкретен случай. И избягваш да го свържеш и с други. Може би просто не знаеш з атях. Разбираемо е старанието да бъдат добре покрити още повече сега.
Например, във видинското село Арчар циганите пиратстват по трасето на тировете и автобусите. Зимно време заливат стръмните участъци с вода, за да се заледят, а после предлагат помощ срещу заплащане, разбира се. Наскоро са започнали да карат циганчетата да изскачат пред автомобилите с цел изнудване на шофьорите след това. И така се стигна до смъртен случай - едно дете е било прегазено. После били шофьора и той починал. Хвалели се, че всиките удари му ги били нанесли в главата.
Да продължавам ли или и сам знаеш много случаи? Май проблемът си е баш етнически. Защото цял един етнос проявява специфично поведение спрямо цял един друг етнос.
цитирай
2. locke - Отиват в Арчар, пребиват циганите и толкоз!
26.09.2011 12:38
Но ако се сетят днес за това, което е станало там миналата зима - значи играе политика! На всеки случай трябва да се реагира веднага и конкретно! От всички в района!
Не отричам, че има много случаи на циганска престъпност! Но трябва да се реагира на всеки, а не да се чака някой знаков, та да се дигат повсеместни бунтове!
цитирай
3. kikowsky - От чакане да се реагира
27.09.2011 15:03
до там е дошло положението, че да се намразим и всички да си изпатим.
цитирай
4. locke - Засега се отърваваме леко!
27.09.2011 15:55
kikowsky написа:
От чакане да се реагира до там е дошло положението, че да се намразим и всички да си изпатим.

Но при всеки следващ случай трябва да се реагира възмездно на момента и на място.
В никой случай ангро и лумпенски!
Глобили 20 човека, на други 3-4 ще дадат условни присъди или обществено полезен труд! Голям праз! За първи път 'цар' Киро бива ударен истински! Като ударят така още 2-3 пъти, ще се позамислят, преди да правят безчинства!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: locke
Категория: Политика
Прочетен: 1119911
Постинги: 278
Коментари: 3140
Гласове: 4323
Архив