Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2011 15:08 - Многострадална Ангелинка!
Автор: locke Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2738 Коментари: 10 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Шъ мъ извинявате! Празник, не празник, днес вече писах за един драматург, сега една драма да разкажа. За кака Ан Пис иде реч! Нея, горката, я обрали баш на празника! Бръкнали ли ъ във Фейса и откраднали най-ценното – флашките с компромати! Майтап, бе, Уили! Краднали групата за справедливост, гадовете, не ги е срам! Мъка...

Та кака Ан Пис сега реве и почва да гради. Не България, нея други ще я градят! Нова група гради, пак за същото! Старата тамън беше събрала 40-50 истински и живи члена и някой я хакнал! Не съм аз, отсега предупреждавам! Хакнала я някаква мацка. Която я хакнала, щото имала администраторски права. Които пък права били дадени от друг администратор! Ама това само при мен ще го чуете, кака Ан Пис няма да ви го каже! Тя разследва, разбираш ли! Та целият хак тръгва от човека, който кака Ан Пис назначи да прави групата – младото червено активистче, назначено за админче първо и вкарало в групата 300 души, без да ги пита, в това число Румен Петков, Иво Атанасов и самия Владимир Илич (вероятно псевдоним на другарката с екологичния пуловер Велислава Дърева). Та за какъв пуч говорим, како Ан Пис? Просто са те използвали да пишеш и бришеш, ама то с теб май все така става!

Айде, стига си ревала, горканка! Стига си страдала, многострадална! Не са те хакнали извънземни, спри, че вече си смешна с тия писъци и напъни за публичност. И без друго за последните 20 дни има тъкмо 3 (словом три) нови члена в ‘непрестанно нарастващата’ ти група! Таман щяхте да правите митинг на 15-ти (то в тарапаната с първия учебен ден чунким някой щеше да ви забележи) и се смарангяса работата! По-добре вземи се оплачи на админите в блог.бг, белким се осеферчат и спрат да ти пускат всяка дивотия на първа! Щото бива простотии, ама поне на празник ни пожали! Че ако те хакна аз, ще ти се стъжни!




Гласувай:
9



1. анонимен - Знаеш ли, че
06.09.2011 15:26
си едно изключително смешно човече, което от 10 години стои в блог.бг и все на опашката. Всъщност, трябва да ми благодариш, защото ако не бях аз, никога нямаше да скочиш най-първи от първите! Защото ти НЯМАШ ИДЕИ! Ти можеш само да плюеш, но не и да създаваш!
цитирай
2. locke - Ти пък как се разпозна в литературния герой?
06.09.2011 15:31
angpiskova написа:
си едно изключително смешно човече, което от 10 години стои в блог.бг и все на опашката. Всъщност, трябва да ми благодариш, защото ако не бях аз, никога нямаше да скочиш най-първи от първите! Защото ти НЯМАШ ИДЕИ! Ти можеш само да плюеш, но не и да създаваш!

Да не би и ти като Ан Пис да правиш бутафорни групи във Фейса?
цитирай
3. rustam - Аз пък подразбрах, че "издънката"
06.09.2011 15:56
на групата е тръгнала от определения за администратор и доверен блогър "тутанкамон661"( Сашо Донев), който вместо да следи за реда, е проспал "връжеската интервенция" като последен баламурник.

И днеска заедно с "фитилчо" се опитват да се оправдават. Толкоз им пука за "каузата"...Вместо да бдят, кой знае къде са бляли.
цитирай
4. locke - Няма такова нещо!
06.09.2011 16:07
Тути е невинен! Извинявам се за което, но ще говоря в прав текст:
Обвинените са Невена Адамова и Неизвестник Неизвестников.
'Неизвестник Неизвестников was made an admin by Невена Адамова.
16 hours ago'
'Невена Адамова was made an admin by Никола Ямалиев.
Sunday at 6:18am'
Никола Ямалиев пък е първият направен админ от самата Ангелинка Пискова и реален създател на групата.
Очевидно тя и идея си няма как се прави и администрира група във Фейсбук.
Очевидно настройките са управление на групата са такива, че всеки нов админ може да я превземе. При това положение Сашо и другите админи са останали без права в рамките на минути и нямат никаква вина за последвалите събития.
Ако някой има вина - това е соц-активистчето Николайчо! С него да се оправя Ангелина!

А заглавието 'Някой краде групи във Фейсбук' е лъжа, клевета и дискредитира Фейсбук, тъй като намеква, че сигурността там е слаба и се крадат групи. Каквото действие няма, няма хакване, няма нищо. Просто един админ е поел цялата власт. Точка! Ако нападката на Ангелина срещу Фейсбук беше срещу съблогър, това щеше да заслужава бан. Да си наляга парцалите и да не се прави на интересна и ограбена! И да си деактивира поста, пълен с лъжи!
цитирай
5. alexalexalex - аман
06.09.2011 18:01
толкова ниско да паднат червените тикви, че да оберат една стара женица)))
пфу!
анатема и прочие)))
цитирай
6. анонимен - ...
06.09.2011 18:15
Ами никой не е чул пророческия глас на господина "Атанас Калев" от собствената им фейс-група:


"Kalev Atanas
СПИТЕ ЛИ ? НЕ ЧЕ ПИТАМ , НО МИ Е ИНТЕРСНО ЛЕЖЕРНОТО ВИ НАСТРОЕНИЕ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ , ЧЕ НЯКОЙ И В ТОЗИ МОМЕНТ ВИ ОГРАБВА , НО НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ...

09 август в 18:20"
цитирай
7. locke - Сакън!
06.09.2011 18:16
Не наричай кака Ангелинка 'стара'! Ще се обиди, ще те докладва и хайде пак с бан :)))
цитирай
8. locke - Аааа, това е стар цитат!
06.09.2011 18:18
llllllllllllllllllll написа:
Ами никой не е чул пророческия глас на господинът "Атанас Калев" от собствената им фейс-група:


"Kalev Atanas
СПИТЕ ЛИ ? НЕ ЧЕ ПИТАМ , НО МИ Е ИНТЕРСНО ЛЕЖЕРНОТО ВИ НАСТРОЕНИЕ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ , ЧЕ НЯКОЙ И В ТОЗИ МОМЕНТ ВИ ОГРАБВА , НО НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ...

09 август в 18:20"

'Обирът' е станал вчера! И отчасти днес! А най-вече не е станал, щото от никого нищо не е взето и престъпление по смисъла на НК и НПК няма!
цитирай
9. alexalexalex - може ли
06.09.2011 18:52
да се тълкува "стара" като синоним на "мъдра"))))
не, че е вярно де))))
цитирай
10. locke - Може, при едно условие!
06.09.2011 18:58
Да я наричаме вече леля Пис и, подобно на леля Ог (който не е чел Пратчет - да се образова) да считаме, че 'леля' е времево неангажираща титла! Веднага предупреждавам - леля Ог си е вещица, ама от добрите! За леля Пис нищо не съм казал...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: locke
Категория: Политика
Прочетен: 1119447
Постинги: 278
Коментари: 3140
Гласове: 4323
Архив