Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2011 03:43 - Какво пропуснахме в тарапаната?
Автор: locke Категория: Бизнес   
Прочетен: 2524 Коментари: 7 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Правешкият цар Киро – Вальо Златев и неговият бос – Вагит Алекперов заявиха, че ще сложат измервателни уреди в Лукойл, ама друг път! ‘Другият път’ засега е насрочен за някое време догодина! Но като за монополист и това си е щедро обещание! Няма да злорадствам и да викам ‘Казах ли ви!’, не защото не предрекох точно това стечение на обстоятелства, а именно защото се оказах прав, за съжаление! Алекперов дойде да каже на премиера Бойко Борисов, че ‘срещат технически трудности’ при монтирането на измервателните уреди и понеже срещат и нужното разбиране от страна на ‘независимия и безпристрастен’ български съд, хич няма да си дават зор! И вместо да приключат с монтажа до Нова година, както обеща през лятото Валенцето, ще се помотаят още малко. Само се чудят колко – дали пет години, като в Италия, или седем години, като в Холандия! Или докато (дай, Боже) падне правителството и се върнат на власт червените русофили (и рушветофили) и отменят закона, който отдавна изпълниха стотината други балъци на пазара на горива.

Не знам другарят Алекперов дали се е отбил и до съда, но моите източници казват, че като си тръгвал, личният му багаж бил с три куфарчета по-малко. Сигурно са му ги краднали циганите, друго обяснение нямам! Щото такъв уважаван и почтен руски олигарх като бай Вагит със сигурност подкуп никому не дава. И със сигурност е чисто съвпадение изчезването на трите куфарчета и идването на боса в България точно ден преди началото на съдебните дела срещу петролната компания. Като казах одеве цигани, та се сетих – човек, като си е роден с късмет, и в петролна рафинерия да го хвърлиш, пак милиардер ще стане! Изкара късмет бай Вагит - бля три месеца и посети България баш, когато всички са заети с казуса ‘Катуница’. Така лиричното му волеизлияние, че Лукойл ще продължи безконечно да се ебава с държавата мина почти незабелязано на фона на етническите сблъсъци! Питам аз – защо подпалихме палатите на цар Киро, а тези на цар Вальо не горят? Една цистерна бензин от фиктивния износ и ще има за илюминации из всичките му имоти! Ама не ни стиска, нали? Къде са лумпените и футболните агитки, които искат да режат турски глави и да топят цигански сапун? Те от циганите не знам лошо дали са видели, но на Лукойл безобразно скъпия бензин всеки ден го ползват! Ама къде у лумпените толкова акъл, че да мислят логично?

Аз да си повторя пак прогнозата – Лукойл ще си разиграва коня без измервателни уреди барем до 2013-та! А на тези, дето ми се смяха, като я направих за сефте – който се смее последен, се смее най-добре! Жалко, че не ми е до смях! Жалко, че не съм лумпен, че да драсна фитила на Вальо! Жалко, че още много вода (и бензин) ще изтекат, докато се научим да мразим дерибеите поравно и да въздаваме на всички заслуженото!

 

Публикувани материали по темата:

Съдът: ‘Разрешаваме на Лукойл никога да не слага измервателни уреди!’

Бензинът – 2 лева плюс к’вото си крадне Вальо Златев?

Гафът с бирата пусна нафтата!



Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. venercheto - http://megafon. blog. bg/poli...
28.09.2011 07:01
http://megafon.blog.bg/politika/2011/09/27/vystanieto-v-plovdiv-beter-ciganska-rabota.826508#last_comment

:)
цитирай
2. minavamottuk - Осве н
28.09.2011 09:54
да ревем...друго едва ли ще направим
цитирай
3. locke - Венерче, какво имаш предвид?
28.09.2011 11:32
venercheto написа:
http://megafon.blog.bg/politika/2011/09/27/vystanieto-v-plovdiv-beter-ciganska-rabota.826508#last_comment

:)

Не виждам ясна връзка, та питам :)))
цитирай
4. locke - Ще ревем - при всяко спиране на бензинколонка!
28.09.2011 11:32
minavamottuk написа:
да ревем...друго едва ли ще направим

Като сме мишки, а не мъже....
цитирай
5. tit - Тук си много прав!
29.09.2011 02:04
цитирай
6. venercheto - ааа, не, няма връзка, просто мислех ...
29.09.2011 04:48
ааа, не, няма връзка, просто мислех че ше ти хареса :)
цитирай
7. locke - Много ясно, че ми хареса :))
29.09.2011 10:57
venercheto написа:
ааа, не, няма връзка, просто мислех че ше ти хареса :)

Как ще изпусна такъв готин пост - даже съм му дигнал палче :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: locke
Категория: Политика
Прочетен: 1119471
Постинги: 278
Коментари: 3140
Гласове: 4323
Архив