Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2011 16:08 - Истината, цялата истина и нищо друго освен истината!
Автор: locke Категория: Политика   
Прочетен: 2721 Коментари: 0 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ИСТИНАТА: Най-добрите резултати в страната са на Калфин, най-слабите – на Плевнелиев; 50 протокола от София се губят!!! Манипулации? Измами? Сменен победител?

 

Това са фактите! ИСТИНСКИТЕ ФАКТИ!

На първи тур Калфин е спечелил в 10 общини! Най-добрият му резултат 67,31%!!! Плевнелиев е взел само 7 общини с над 50%, като най-добрият му резултат е по-нисък – 65,83%!

В обратната посока положението е същото! Плевнелиев е под 13% в цели 4 общини. Калфин има само един резултат под 15%! Най-голяма разлика между двамата пак има Калфин – 54,91%; най-голямата победа на Плевнелиев е само с 51,73%!

Никой освен тях двамата не води след първият тур в някоя българска община! Но Калфин е трети едва в 4 общини, докато Плевнелиев е трети в цели 10! Не само това – Плевнелиев е чак четвърти в една община, и то не къде да е, а в прехвалената област Бургас!

ТОВА Е ИСТИНАТА...

 

НО НЕ Е ЦЯЛАТА ИСТИНА!!!

Следва още истина! Калфин е спечелил с над 50% в Хитрино, Джебел, Каолиново, Антоново, Чупрене, Брегово, Болярово, Брезово, Ковачевци! А най-големият удар срещу Плевнелиев е нанесен в Черноочене – 67,31%! Да ви прави впечатление, че половината от тези общини са на ДПС? И че най-големият удар е пак в тяхна община? Да, да – същото това Черноочене, за което Цветанов заяви, че ГЕРБ ще е на балотаж! Кой го излъга – не знам! Реално Калфин е победил само в 5 общини извън смесените райони и никъде не е победил с разлика над 40%! Тоест Плевнелиев е победил на повече места – Бургас, Благоевград, Гоце Делчев, Божурище, Аксаково, Царево, Долна баня! В Гоце Делчев е бил с 59,94%, но ударът е в Долна баня – 65,83% и 51,73% разлика (да, тук Калфин е само с 14,1%). Но дори и да приемем победа на Калфин в 10 общини, във всички тях са гласували общо 37 000 души – по-малко, отколкото в бургаския квартал ‘Меден рудник’! Не само това – с между 45 и 50% Плевнелиев е победил в 24 общини (от тях 5 областни центъра), а Калфин – само в 17. В зоната 40-45% положението за Калфин е още по-трагично – само 22 общини срещу двойно повече – 44 за Плевнелиев (още 12 областни центъра)! Калфин е взел само един областен център с над 40% - Кърджали естествено (41,61%), за Плевнелиев са общо 19!!!

Същото е положението с третото място на Плевнелиев – всички 10 общини са в смесените райони, в общини, където ДПС са разделили гласовете си между Кунева и Калфин. Всъщност в една от 10-те общини (Момчилград) втори е не Кунева, а Сали Ибрям! Той и Кунева са пред Плевнелиев и в единствената община, където е четвърти – Руен, където ДПС взима само 73%. Познайте в кои общини Плевнелиев има под 13% - Руен, Черноочене, Самуил и Венец! Ноу комент, както казват на запад!

Калфин, от друга страна, е затънал в киреча. Той е бит в отделни общини от трима различни противници – Кунева (Доспат и Рудозем), Сидеров (Кресна) и дори от Трактора (Тетевен). И ако в Родопите може да обвини заблудения електорат на ДПС за третото място, за Тетевен и Кресна съм много любопитен да чуя оправданията! За негово съжаление за 7 гласа не успя да спечели над 50% в любимата ми община Медковец, където, откакто свят светува, управлява кмета Венцислав Куткудейски. Тогава Калфин би могъл да каже, че почти всички общини, в които е спечелил, не са в смесените райони (Все пак 6 от 11 са почти всички, зависи какво влагаме в смисъла на понятието ‘почти’)!

 

И ТОВА ПАК НЕ Е ЦЯЛАТА ИСТИНА, А САМО ЧАСТ ОТ НЕЯ! Просто е друга част! Оправдателна и обяснителна. Има и трета част – в която се казва как Плевнелиев е победил!

Например Плевнелиев е победил в 150 от 264 общини, Калфин – само в 104. При това в общините, спечелени от Плевнелиев живеят над 80% от българските граждани! И т.н. Няма да ви занимавам с рекламни данни!

 

ПРОСТО ИСКАМ ДА ВИ КАЖА – ТЪРСЕТЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА! ИЛИ ПОНЕ КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ ОТ НЕЯ!

И не искайте нищо друго освен истината! Веднага давам пример с липсващите протоколи от София! Няма данни за манипулации, просто липсват протоколите! Но тези протоколи не липсват безвъзвратно – копия от тях има в членове на комисията и застъпници. Не окончателните, а началните протоколи, така, както са подписани в СИК. А и някой сети ли се да издири председателите на 50-те СИК-а, чиито протоколи липсват. Не казвам, че са били все от БСП и са ги изгубили нарочно. Сигурен съм, че има и завеяни ГЕРБ-ери. Но ако се открият председателите на комисии, нищо чудно да се намерят и голяма част от протоколите и ако не друго, то поне мъглата да се повдигне малко!

 

ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ, ПРОСТО ТРЯБВА ДА НЕ СПИРАМЕ ДА Я ТЪРСИМ! А ТЯ НЕ ВИНАГИ СЕ ВИЖДА ЛЕСНО!




Гласувай:
9



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: locke
Категория: Политика
Прочетен: 1110838
Постинги: 278
Коментари: 3140
Гласове: 4323
Архив