Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2011 18:48 - Сините умряха, Варна си търси лекарство, Бургас роди звезда!
Автор: locke Категория: Политика   
Прочетен: 3031 Коментари: 4 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ИЗБОРНИЯТ ДЕН Е УДЪЛЖЕН ДО 20:00!

София преизбра Фандъкова (52-53%), ГЕРБ вероятно пак имат мнозинство в СОС.

Пловдив разочарова социолозите – на балотаж са Иван Тотев (37%,ГЕРБ) срещу сегашния кмет Славчо Атанасов от ВМРО-НИЕ – 27%. Спекулациите, че за второ място на балотажа ще се борят Търновалийски от БСП и Тотев се оказаха добре платена и лошо изиграна социологическа поръчка. Тотев влиза на балотаж с 10% преднина пред Славчо, а БСП да се надяват да вържат поне 10%!

Във Варна Кирил Йорданов има само около 30% и ще трябва да мине през балотаж и да срещне по-трудния конкурент – Маришки, но пък никой не би ГЕРБ през ръцете да го обявява за успешен кмет и да го подкрепя. На втори тур ще се впрегнат много ресурси и Йорданов ще спечели, но това ще е една мръсна и мерзка победа.

Кърджали отново отвори вратата към смяна на Хасан Азис. Ако резултатите са верни и той отиде на балотаж срещу Илия Илиев от ГЕРБ с под 45% от вота, шансовете крепостта на ДПС да падне са реални. Което е може би най-голямата изненада в днешния тур! При това на балотаж ще отиде не Милко Багдасарски, а Илиев. Обяснението е единствено в сериозен вот на етнически турци за Илиев! Два пъти променяхме ситуацията в Кърджали, като ту давахме балотаж, ту не, но тази вероятност така и не мина 10%. Сега вероятността е вече 30%.

Бургас роди звезда - ДИМИТЪР НИКОЛОВ! Очаквайте да видите този чаровен и кадърен мъж съвсем скоро на най-високо управленско ниво. Министър, вицепремиер, еврокомисар, защо не и повече. Резултат от почти 70% след само един мандат е уникално постижение и заслужава внимание и респект!

Пак към София – Прошко има 12%, Кадиев – 24%. За мен това означава, че дясното в България умря. Очаквам слаби резултати за десните във всички общини, за Монтана и Плевен ще знаем съвсем скоро, а малко по-късно и за Кюстендил и Пазарджик. Трябва да има оставки, а че няма да има, е ясно на всички!

Голямото купуване на гласове тук и там малко ошашква системата ни за прогнози, но резултатите се очаква да не се разминат като бройка съществено с реалността.

Изборният ден ще приключи доста късно заради лошата организация. По големите села може да приключат и след 22 часа. Реални резултати – в малките часове на деня.




Гласувай:
11



1. locke - Ако не сте гласували – имате още час!
23.10.2011 18:55
А за екзит половете, които цитирах преди - този път са силно неблагонадеждни!
цитирай
2. yotovava - Дясното отдавна умря с раболепието и слугинажа си.
23.10.2011 21:18
Трябва ни ново дясно за съжаление.

Валя
цитирай
3. teachme - Така е, резултатът го доказва:)
23.10.2011 21:38
"Бургас роди звезда - ДИМИТЪР НИКОЛОВ! Очаквайте да видите този чаровен и кадърен мъж съвсем скоро на най-високо управленско ниво. Министър, вицепремиер, еврокомисар, защо не и повече. Резултат от почти 70% след само един мандат е уникално постижение и заслужава внимание и респект!"
пп: Копнах с линк и във fb:)
цитирай
4. hamstera - А за екзит половете, които цитирах ...
24.10.2011 13:09
locke написа:
А за екзит половете, които цитирах преди - този път са силно неблагонадеждни!

Това е последният път, в който се разкарах!!! ЦЯЛАТА РАБОТА СМЪРДИ НА ПАРИ И НА ИЗМАМА!!! За съжаление, май съм щастлив, че се махам...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: locke
Категория: Политика
Прочетен: 1120026
Постинги: 278
Коментари: 3140
Гласове: 4323
Архив