Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2011 20:35 - Край казана няма дяволи: Антония Първанова
Автор: locke Категория: Политика   
Прочетен: 2023 Коментари: 5 Гласове:
8

Последна промяна: 05.07.2011 20:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Смятам с този пост да започна една поредица, в която да назовавам директно хора, от които българската държава няма нужда. И да казвам защо!

Преди време назовах първият кандидат за този списък – ‘историчката’ Мартина Балева, която ни просветли за ‘мита Батак’ Но сега имаме втори кандидат за черния списък и това е нашата евродепутатка Антония Първанова, която отдавна прави всичко възможно да се намърда в тази лига на позора.

Майстори сме да се топим едни други, но както се казва във филма – има и баш-майстори. Та госпожата с перлите, която се мъдреше на кандидат-кметските плакати в София преди години с 5 средногодишни заплати около врата си, е от баш-майсторите!

Не беше ли тя, която директно обвини в конфликт на интереси и некомпетентност бившата ни външна министърка Румяна Желева, излагайки ни пред цял свят най-безобразно? Друг въпрос е доколко Желева беше годна за еврокомисар.

Не беше ли леля Тони, която създаде скандал в Европейската Комисия по случая с гафа в Държавен вестник и закона за наркотичните вещества? Е, раздуха го 5 месеца по-късно, ама то за разкош, сакън да не са разбрали в Европа...

Не е ли тя, която заедно с кметове на БСП, ДПС и НДСВ раздухва в Европа скандали за еврофондовете?

И сега същата тая госпожа се опитва да ореве Европа, че летище София е супер опасно, че там се краде, че по кьошетата дебнат терористи, а нощем по пистите прелитат НЛО-та. И източникът ъ за тази информация е, разбира се, непогрешимият Гугъл!!! И макар всички статистики, а и моят личен опит да показват че летище София е едно приятно и добре ръководено летище, макар да е получило много награди и нивото на проблеми да е 3 пъти по-ниско от средното за Европа, за госпожа Тони и Гугъл това е маловажно! За тях е важно само да ни накиснат пред Брюксел точно когато се очаква да влезем във въздушния Шенген!

И питам:

Г-жо Първанова, защо си поставяте за цел да саботирате приемането на България в Шенген? Вие сте български евродепутат и с действията си излагате не само себе си, но и България! Но когато работите срещу интересите на вашите избиратели, Вие показвате, че не сте нищо повече от една партийна кучка, за която поръчките на партията майка, злепоставянето на България и българското правителство и уронване имиджа на българите са най-важни!

Вие нямате морал и съвест и не заслужавате да сте българска гражданка!

Вие трябва да бъдете обявена за персона нон-грата, изгонена от България и българското гражданство да Ви бъде отнето!

Извинете, че говоря на ‘Вие’, просто не съм боклук като Вас!




Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. yotovava - Добри въпроси
05.07.2011 21:03
зададени на място.
Дали ще ти отговорят, Лок?

Валя
цитирай
2. locke - Кой, Антония ли? Ти чула ли си я напоследък?
05.07.2011 21:10
yotovava написа:
зададени на място.
Дали ще ти отговорят, Лок?

Валя


За две години извън Бг и докарва акцент като на Мозер! Той в нея няма и капка българско, но определено спрямо такива хора трябва да се действа радикално и да ги правим апатриди!
цитирай
3. sarmatin - да да
07.07.2011 00:00
съгласен
цитирай
4. photon - Тая верно е страшна противнячка. А ...
10.07.2011 20:35
Тая верно е страшна противнячка. А ние сме още по- противни щото с редки изключения дори не коментирахме па не дай си божа да направим нещо.
цитирай
5. locke - Избрали сме я, няма връщане...
12.07.2011 14:35
photon написа:
Тая верно е страшна противнячка. А ние сме още по- противни щото с редки изключения дори не коментирахме па не дай си божа да направим нещо.

Поне да се светнем достатъчно и да не я избираме пак... Но непременно трябва да има начин да я накажем по-ефективно
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: locke
Категория: Политика
Прочетен: 1120303
Постинги: 278
Коментари: 3140
Гласове: 4323
Архив