Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2011 15:08 - Посиняха ли ромите?
Автор: locke Категория: Политика   
Прочетен: 1229 Коментари: 2 Гласове:
3



Не! Категорично!!! Ромите не посиняха, не позеленяха (демек не се продадоха), а се европеизираха! Бойко често ръси бисери, но този път удари джакпота с изказването си. Лаф, та дрънка, дето се вика.

Последно видях същите тези европеизирани роми да се организират за митинга на БСП за 1-ви май в София, само дето тогава ги извозваха с автобуси, а сега - къде пеша, къде с микробуси! Говоря за Пазарджик, където същите фенове на Станишев от преди месец сега изведнъж станаха ревностни демократи и ходиха да гласуват на предварителните избори на синята коалиция. Дали някой се сети да ги накара всичките да минат през само една или две от 7-те секции в града – лесно постижимо с оглед факта, че всички секции бяха на едно място. Тогава щеше да лъсне синята истина...

След като вчера няколко часа се караха за циганския вот, днес официално сините партньори казаха, че той е бил в рамките на 1% от общите гласове – под 1000 гласа значи. По този повод бих искал да видя секционните протоколи от Факултето, Столипино, Аксаково, Свищов, Лом и още 20-30 секции. Кой обаче ще се хване с мен на бас, че нито СДС, нито ДСБ, някога ще публикуват тези протоколи. Най-много хубавото Наде да ги изтече случайно в медиите. Дето се вика, надежда има, ще ме прощавате за заигравката.

 

Ако сините обаче скрият истината, ще се самоубият ритуално... Защото тя ще се появи рано или късно. Разрив между светлосините и тъмносите има отдавна. По мои наблюдения 2/3 от симпатизантите на Костов няма да гласуват за Р. Хр. Та викам си – ромите ли посиняха или старото дясно умря?





Гласувай:
3



1. shitonyou - Посиняха ли ромите?
13.06.2011 15:19
По мои наблюдения 2/3 от симпатизантите на Костов няма да гласуват за Р. Хр. Та викам си – ромите ли посиняха или старото дясно умря?

Старото дясно умря отдавна. Ама дали е дясно? Оказва се, че с пари можеш да си напазаруваш протестиращи, последователи, та дори и избиратели. Що за демокрация?!
цитирай
2. locke - Що е демокрация?
13.06.2011 15:26
Според М. Димитров и сие - свобода на словото и свободното движение на хора и капитали. Класически европейски ценности. Интерпретирани по български като правото да ръсиш всякакви простотии и да возиш купените цигански групи до урните 'за да улесниш правото им да изразят свободната си воля' (мисля че почти точно цитирам случая от Бургас :)
Не съм фен на Костов, но в случая му съчувствам!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: locke
Категория: Политика
Прочетен: 1110723
Постинги: 278
Коментари: 3140
Гласове: 4323
Архив