Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2011 21:31 - 13 минути стигат! Даже са много! (или дежаву по БиТиВийски)
Автор: locke Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2669 Коментари: 8 Гласове:
7

Последна промяна: 04.07.2011 21:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

БиТиВи пак се осра! Яко! Що ли?

Ами... има един сериал – ‘Менталистът’ или както от БиТиВи-то го превеждат – ‘Менталист: Крадецът на мисли’. Що на мисли - не знам. Той и крадец не е даже. Ама нейсе! Та това сериалче си ме кефи от години – гледал съм всички сезони, ама рекох си – хайде сега, нали е дублиран на български, нали затова плащам кабелна, дай да видим нашите как са го направили. И седнах да го гледам тази вечер по БиТиВи Екшън. По стечение на обстоятелствата от втора серия, първа са я излъчвали незнайно кога, макар че, съгласете се, странно е в понеделник да дават втора серия... Нейсе де, знам какво е станало в първа, няма да умра, ако не я гледам и на български.

Почна серията. Естествено, дублирали са главния герой супер зле – чак да те е яд, че не са сложили субтитри. Но не ми е за това думата... Гледам си аз тихо и мирно, умилявам се, като си спомня сериалчето, и неусетно идва 13-тата минута и настава време за първите реклами. Натискам мутето и се заравям в нета за 6-7 минути. И като давам пак звук оставам с едно дежаву, ама от най-реалните дежаву-та. Сцената, която показват, е от самото начало на серията, направо си е първата сцена на епизода. Това обаче явно не смущава дежурния екип в телевизията и аз решавам, че и тази болка не е за умиране, защото знам прекрасно, че серията е 41 минути и ако няма повече реклами, дори и така да я дават, пак ще свърши до 9. И си гледам... До 13-тата минута, когато изведнъж пак показват първата сцена. Вярно, труп, ама не съм фен да гледам трупове, камо ли един и същи три пъти... Притесни ме това потретно дежаву и даже си проверих стенния часовник, за да се убедя, че не е все още 8:00. След кратък Нео-момент, решавам, че това не е Матрицата, а БиТиВицата, демек доказана некадърност, която не бива да ме изненадва с проявите си, а по-скоро с това, че два дена не е имало такива (щото два дена не съм гледал БиТиВи). Този път сериалът спира на 5-тата минута от епизода и следва втори рекламен блок. А след него – познайте? Филмът почна отначало? Нееее! Продължи от 5-тата минута? Пак не! От 13-тата! Не, бе, не! Само не ми казвай, че садистично са показали само последните 8 минути от серията, като са оставили зрителите да гадаят какво се случило в половината епизод. Не, слава богу, такава жестокост при тях няма. Пуснаха за релакс десетина минути обзор на БГ футбол... Разкош!!! И след разкоша – поредни реклами и руския сериал, който е по програма!  Съобщение за технически проблеми? Извинение към зрителите? Информация кога в действителност ще излъчат епизода? Стига, бе, хора! Това е БиТиВи! Телевизията, в която работят Ани ЦоЦолова и Виктор Тъполаев! В тази телевизия за такт, добри обноски и уважение към зрителите не се говори! И не се и мисли!!!

В крайна сметка все пак в едночасовата гавра със зрителите имаше и нещо нормално... Рекламите! Бяха точни като швейцарски атомен часовник, обилни като лиги на санбернар и безполезни като джапанка в Алпите! Но за сметка на това бяха само 20 минути...

Като се замислиш, слоганът на БиТиВи Екшън е ‘Повече от емоция’! Ей, улучили са го точно!




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. yotovava - Не само те
04.07.2011 22:07
същото се случи и по БТВ комеди - в петък или в събота, но тогава повториха цялата серия, май беше от "На гости на третата планета" :))))))))))))))))))))

Поздрав, Лок.
Валя
цитирай
2. locke - По-добре да гледаш една серия два пъти,
04.07.2011 22:11
отколкото три пъти началото на една и съща серия...
И това като се има предвид, че БиТиВи взе 'най-доброто' от ПроБГ :)))
цитирай
3. gwendoline - Хехе, голям майтап! :)))))
04.07.2011 22:15
Ама нищо чудно, все пак това е БиТиВицата :/
Поздрав!
цитирай
4. locke - Е, няма да гледам бг варианта на този сериал...
04.07.2011 22:59
gwendoline написа:
Ама нищо чудно, все пак това е БиТиВицата :/
Поздрав!

Това е вече 5-6 сериал с адски висока популярност, който се дублира слабо и се пуска по сателитките... И се дъни...
цитирай
5. ledzeppelin - Ами
05.07.2011 08:58
като гледате телевизия, така ще е ...
цитирай
6. locke - Така е...
05.07.2011 09:07
ledzeppelin написа:
като гледате телевизия, така ще е ...

Човек и добре да живее, все някога прави грешката да гледа телевизия
цитирай
7. yotovava - В зората на кабеларките
05.07.2011 11:51
често правеха тая тъпа грешка.
Но е странно една телевизия да го допуска.
:)))))))))))))))))
цитирай
8. apostapostoloff - Е да, ама bTV в крайна сметка е кабеларката на
05.07.2011 17:13
КДС. Сите там са копои. Не знам дали и чистачките не са бивши кагебешници.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: locke
Категория: Политика
Прочетен: 1119534
Постинги: 278
Коментари: 3140
Гласове: 4323
Архив